Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Presserum

 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Karsten Suhr
  Formand
  T: +45 33307936
  M: +45 4028 0027
  E: 
  Twitter

  Søren T. Lodahl
  Sekretariatschef
  T: +45 33307929
  M:  +45 29617520
  E: 
  Twitter

  Simone Dalsgaard
  Kommunikationsansvarlig, Chefkonsulent
  T: +45 33307927
  M: +45 60771719
  E: 
  Twitter

  Seneste nyheder

  Den frie og private grundskole Mariagerfjord Idrætsskole samarbejder med lokale aktører for at skabe et stærkt lokalt foreningsliv, som er til gavn for hele lokalområdet. Skolen lader lokale foreninger benytte skolens faciliteter og har inviteret foreningslivet med ind i en styregruppe i udviklingen af faciliteterne. Eleverne lærer i undervisningen også at bidrage til foreningsliv og fællesskab.
  Medlemsskolerne i Danmarks Private Skoler giver 7 samfundsløfter. Det er resultatet af vedtagelsen af et nyt fælles kodeks for samfundsansvar på foreningens årsmøde. Skolerne arbejder allerede aktivt for at gøre en forskel for samfundet. Det understreger skolerne nu gennem konkrete aktiviteter og indsatser inden for syv kernetemaer, der er til gavn for samfundet.
  Den frie og private Sejergaardsskolen på Midtsjælland vil være bæredygtig og er i gang med at blive ”2030 SKOLE” og certificeret inden for FN’s 17 Verdensmål.
  ​Skt. Knuds Skole, en fri og privat grundskole i Aarhus, har lavet et anderledes fag: ”Sprog i spil”. Skolen vil understøtte den kulturelle mangfoldighed ved at bygge bro mellem elevernes hverdagssprog og skolens fagsprog. Skolen ønsker at udvikle elevernes sproglige kompetencer til gavn for udbyttet af den generelle undervisning, men skolen anser også sprogbrug for at bære et socialt formål.
  Nanna Filt Christensen fra den frie og private Taastrup Realskole vinder Årets Fjernunderviser under Politikens Undervisningspris 2020. Hun har gjort sig fortjent til prisen ved sin håndtering af matematikundervisningen for 4. klasse under skolelukningen. Hun byggede et klasselokale og elever ud af Lego. Hun opbyggede personkarakterer og scenarier, som hun lavede små film over.
  Der ses en stigning i antallet af børn og unge med angst. Det ønsker Karrebæksminde Privatskole at være rustet til at klare. Skolen har derfor fået uddannet en vejleder i angsthåndtering. Du kan læse mere om skolens tiltag i artiklen.